Estudiant la dolçaina: Obres per a...

Estudiant la dolçaina: Obres per a colla 2

17,70 €
Impuestos incluidos

Segundo volumen de obres per a colla, mantiene la coherencia del primer volumen de la serie con una amplia selección de piezas destinadas a enriquecer el repertorio de este instrumento tradicional. La selección de las piezas ha sido realizada por Xavier Richart. 

Descripción

Aquesta nova entrega de la col·lecció Estudiant la dolçaina: Obres per a colla 2, és una continuació coherent i plena de novetats que de segur enriquirà la biblioteca dels amants i artistes de la dolçaina.
Les obres i tocates que s’hi inclouen han sigut classificades en diferents apartats que poden servir de punt de referència per a la seua interpretació. Ara bé, tal i com va ocórrer en l’anterior llibre Obres per a colla, el criteri emprat és d’ordre molt personal i, al capdavall, serà sempre l’intèrpret o el director qui tindrà l’última paraula. A les seccions de “Cercavila”, “Ball” i “Concert” s’hi afegix, en aquesta ocasió, la de “Música ‘festera’” amb exemples de marxa mora, marxa cristiana, pasdoble “fester” i fanfàrria.
La inclusió de la dolçaina dins dels costums musicals de moros i cristians és un fet cada vegada més evident i apreciat per la gent que gaudix d’aquesta meravellosa festa. Fa més de vint anys, L’Escola provincial de dolçaina i la banda de música d’Algemesí van estrenar a les festes d’Alcoi l’obra del prestigiós compositor Amando Blanquer “Marxa del centenari”. L’èxit i acceptació dels alcoians va ser tal que es va iniciar un procés imparable que ha propiciat no només l’aparició de nombroses colles, sinó també la creació de desenes de composicions on la dolçaina es barreja feliçment amb la banda de música o amb grups importants de percussió.

CONTENIDO:

100 anys

Als Cudolers 

Carregat de bombo 

De festa en festa 

Des de la mar 

Fantasía Ibèrica 

Fantasía mediterrànea 

Fantasía llatina 

Havanera dels "Anells" 

Ja estem 

La batalla de Sant Hipòlit 

La Brama 

La colleta 

La Figuereta 

La rumba de Camilo 

La Vall digna 

Mas del Moro 

Processó de la morera 

Salimar 

Sant Blay gloriós 

Vald de l´Ouet 

Detalles del producto

Tamaño
29.5 X 21 cm
Nº Páginas
108
Última impresión
2017
Encuadernación
Grapas
ISBN
978-84-15972-42-6

También podría interesarle

Los clientes que adquirieron este producto también compraron:

Producto añadido a la lista de deseos

Utilizamos cookies para mejorar la experiencia de usuario (puedes obtener más información aquí). Para seguir navegando debes aceptar las cookies. Muchas gracias.